NIEUWS 1lj

1lj :: Schoolfeest

Het thema dit schooljaar is "cruise". We brengen een rustig, sfeervol nummer.

1) Kledij :

Het zou fijn zijn als de kinderen op die zondag in tinten van bruin, wit en zwart naar school zouden kunnen komen. We mikken een beetje op  een sobere retro-stijl, aansluitend bij de sfeer van het nummer. Heb je nog een toffe pet of bretellen voor de jongens? Top! Meisjes mogen zeker ook kralen, een hoedje,... dragen. Zorg er wel voor dat alles redelijk stevig zit en niet kan afwaaien. Vrijdag voor het optreden is het traditioneel ook generale repetitie. Graag ook dan voor 1 dag de kledij van uw kapoen meegeven. Die avond komt alles mee terug naar huis, zodat de kinderen zondag al met hun podiumkledij aan naar school komen. Wil je na het optreden ze toch liever iets anders aandoen? Breng dan gerust die zondag een zakje mee met reservekledij die ze na het optreden kunnen aantrekken. Mogen ze een hele namiddag hun outfit aanhouden? Ook top voor mij.

2) Reiskoffers

We zijn op zoek naar 10 kleine rolbare reiskoffers. Heb je er eentje te leen? We beloven er goed voor te zorgen. We starten direct na de vakantie met oefenen, stukje per stukje. Als je jouw valies een paar weekjes kan missen, mag die in de klas blijven. Hebben we er te veel? Dan krijg je hem ook sneller terug. Dus... Geef maar mee die koffer !

Bedankt alvast voor jullie medewerking, vragen kan je altijd stellen op martine@carolusschool.be

Geniet nog van de lentezon de komende week,

groetjes,

Juf Martine

2019-04-14 17:56:39

1lj :: Lege brikken

Hallo iedereen,

Graag had ik op vrijdag 5 april lege brikken van 1 liter in de klas.  Liefst niet plat doen, a.u.b.

Bedankt om deze proper uit te spoelen :) !

Juf Martine

2019-03-29 13:09:53

1lj :: Boekenmaand : Muvo-dag "Hoe maak ik een vriend?'

In het kader van de jeugdboekenmaand werken we graag met jullie kinderen rond het fijne jeugdboek "Hoe maak ik een vriend?".

Op woensdag 27 maart trekken we daar een hele creatieve voormiddag voor uit!

Hiervoor hadden we graag nog dit materiaal (uiteraard afgewassen...)

- Touw, schroeven, nagels, tandwielen, oude versleten handschoenen/sokken, sleutels, washi-tape. Ook willen we een tweede leven geven aan voorwerpen die stuk zijn bv. gsm, bril, horloge, verrekijker, hoofdtelefoons, fototoestel,oorwarmers, pruiken, flexibele buizen,...

- Kruiden : verse munt, kamille, gember, honing

- Tijdschriften

Alvast bedankt,

VRIENDelijke groetjes,

Juf Eline, juf Kim, juf Anneleen en juf Martine

2019-03-22 16:50:24

1lj :: werking speelplaats

Graag willen we jullie en de kinderen nogmaals bedanken voor het bedrag dat jullie verzamelden tijdens de sponsortocht.
We werkten ondertussen aan een speelplaatsvisie, waarin o.a. materialen in hoeken aan de kinderen zullen worden aangeboden.
Ook op andere manieren zal de speelplaats verder worden opgefleurd.
Vandaag starten we met het aanbieden van de eerste hoeken.
Hopelijk werkt het systeem goed en kan dit verder worden opgebouwd samen met de kinderen.

Met vriedelijke groeten,

het leerkrachtenteam

2019-03-18 08:52:38

1lj :: geen boekentas

Onze kinderen van het 1ste en 2de leerjaar moeten morgen, 6 februari, geen boekentas meebrengen.
We werken de hele voormiddag rond poëzie.

de juffen

2019-02-05 14:48:17

1lj :: zaklamp

Wie thuis een zaklamp heeft, mag die woensdag mee naar de klas brengen.

de leerkrachten van 1 en 2

2019-02-04 13:33:35

1lj :: Doosje

Hallo lieve ouders,

In het kader van de poëzieweek die er binnenkort aankomt, zijn we op zoek naar kleine doosjes. Denk aan een luciferdoosje, kaasdoosje, leeg kruidenpotje of andere kleine doosjes die we mogen bewerken en die je niet meer nodig hebt.

Je mag deze afgeven aan juf Martine.

Alvast bedankt!

2019-01-28 18:56:55

1lj :: sportdag

In bijlage vinden jullie meer info over de sportdag van 1 februari.

2019-01-21 13:29:53

1lj :: medisch onderzoek

Woensdag 27 november is het medisch onderzoek voor de kinderen van het 1ste leerjaar.
Willen jullie morgen het boekje van Kind en Gezin meegeven met jullie zoon/dochter?
Alvast bedankt!

2018-11-26 10:00:28

1lj :: Haloween

Vrijdag mogen jullie kapoenen verkleed naar school komen in het HALLOWEEN thema.

juf Martine, juf Kim, juf Eline

2018-10-22 15:17:39

1lj :: sportclubdag

Hallo,

Moev, ISB en VSF roepen op woensdag 19 september alle scholen op om hun leerlingen in de outfit van hun sport(club) naar school te laten komen.

Laat jij morgen de jouwe ook zien? :)

2018-09-18 16:19:55

1lj :: scholenveldloop

Hierbij vinden jullie het inschrijvingsformulier om deel te nemen aan de scholenveldloop van woensdag 26 september.
Gelieve dit tegen donderdag 20 september af te geven a.u.b.

2018-09-18 12:14:29

1lj :: instuifdag 30 augustus

Hierbij de uitnodiging voor de instuifdag op 30 augustus.

2018-08-30 10:33:15