LaatSTE NIEUWSBERICHTEN

Algemeen :: herinnering afhalen pakketjes

Tussen 15 en 16 uur kunnen de vaderdagpakketjes afgehaald worden in het Familieheem.

2021-06-11 09:19:55

2lj :: We zijn gestart!

Lieve ouders,

vandaag heb ik de eerste herhalingsles van rekenen gedaan. Deze ging over toepassingen. Ik heb de herhalingsblaadjes meegegeven in de huistakenmap.

Wat gaan jullie schrikken! Ze hebben zooooo flink en goed gewerkt! Het zijn échte KANJERS!

Ook zijn we al eens samen een kijkje gaan nemen naar de website van Het Laathof voor onze kasteelklassen. Ze waren dolenthousiast!

Nog een fijne (werk)dag allemaal!

juf Anneleen

2021-06-10 12:08:51

2lj :: Overzicht kasteelklassen

Lieve ouders,

via de link komen jullie bij het beloofde document.

Indien jullie nog met vragen zitten, gelieve ons een seintje te geven via mail of aan de schoolpoort.

juf Kim, juf Rebecca en juf Anneleen

2021-06-09 18:51:46

2lj :: Woensdag 9/6

Lieve ouders,

mag ik vragen om morgen in een plastic zak volgende dingen mee te geven: een badhanddoek, zeep en een washandje.

Ook wil ik jullie nog even herinneren aan de infoavond van onze kasteelklassen: WOENSDAG 9 JUNI om 19 uur via PRAATBOX.

Nog een fijne dinsdag!

Juf Anneleen

2021-06-08 12:11:04

Algemeen :: zoekwandeling 26 juni

2021-06-07 13:43:45

Algemeen :: Pamperboxen

De aankoop van luiers en pampers voor baby's en peuters neemt een serieuze hap uit het budget van kwetsbare gezinnen.
Wij willen dan ook als school ons inzetten om het project 'Pamperboxen' te doen slagen.

Is je peuter/kleuter uit de pampers, maar heb je toch nog een voorraad? Geef ze dan mee met je zoon of dochter. Die kan ze dan droppen in onze 'Pamperbox'.
Wij bezorgen de volle boxen aan het 'huis van het kind' in Puurs.

Wij danken u reeds van harte.
Samen kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor iedereen!

2021-06-04 15:42:08

Algemeen :: herinnering vaderdag tip

Graag willen wij jullie eraan herinneren dat het morgen, vrijdag 4 juni, de laatste dag is om de bestelling van de bierpakketjes en/of het kinderpakket binnen te brengen.

Vriendelijke groeten,

2021-06-03 16:14:39

1lj :: Brieven in huistakenmap

Lieve ouders,

in de huistakenmap vinden jullie enkele documenten terug in verband met onze uitstap naar het kasteel van Hingene.

Een handleiding voor de website ‘PRAATBOX’. Dit stappenplan helpt jullie om op woensdag 9 juni om 19 uur in te loggen voor onze infoavond.

Individuele medische fiche. Graag dit document volledig invullen. Zeker allergieën (ook qua voeding) noteren. Zo kunnen wij dit melden aan de organisatie.  Wanneer jullie de fiche terug meegeven naar school, graag 2 kleefbriefjes van het ziekenfonds toevoegen! FICHE + klevertjes graag op school tegen ten laatste MAANDAG 7 juni.

Aanvraagformulier medicatie op school. Dit document moet enkel ingevuld worden wanneer er effectief medicatie moet worden toegediend.

Ridderlijke groetjes,

de juffen

2021-06-01 10:26:25

2lj :: Woensdag 9 juni

Lieve ouders,

voor jullie het weekend starten, willen we jullie vragen om WOENSDAG 9 JUNI om 19 uur vrij te houden voor een digitaal infomoment in verband met de kasteelklassen.

Via welk kanaal laten we jullie volgende week weten!

Geniet van een zonnig weekend!

Juf Kim, juf Rebecca en juf Anneleen

2021-05-28 16:14:25

Eikevliet :: kalender juni

In bijlage vinden jullie de kalender van juni.

2021-05-27 16:28:48

Algemeen :: vaderdag tip!

2021-05-27 11:37:28