LaatSTE NIEUWSBERICHTEN

Algemeen :: 3 activiteiten voor kinderen in Puurs

In november staan er drie leuke activiteiten op het programma, georganiseerd door de gemeente.
Je kan ze bekijken in de bijlage.

2019-10-22 10:01:53

Algemeen :: fotograaf

Donderdag voormiddag komt de fotograaf naar onze school.
Kleine broer of zus kan mee op de foto en is welkom om half 11.

2019-10-21 08:48:46

Kikkers :: Wat kan ik dat goed!

Na drie weken rond de herfst en het bos te hebben gewerkt, is het tijd voor wat anders!

Een week vol bewegen, uitdagingen en spel maar ook rust en ontspaning komen voldoende aan bod. We gaan onze eigen grenzen verleggen, hoe ver durven we te gaan, wie kan me hierbij helpen, samen lukt het ons wel!

Dinsdag gaan we in de voormiddag Rollenbollen! Alvast bedankt aan de vele chauffeurs om ons te brengen. We spreken af op de speelplaats en stappen zo samen naar de auto's.

Trek je kleuter sportieve kledij aan, zeker ook een T-shirt want het kan daar warm zijn! Vergeet de drinkbus niet, ik steek ze allemaal samen in een grote zak.

Op woensdag hou je de sprotieve kleren maar aan want dan is het sponsortocht en stappen of lopen we rondjes in het bos! Wie doet er mee?

Donsderdag trekken we dan onze mooiste kleren aan want dan komt de fotograaf op school, oefen alvast je mooiste glimlach in de spiegel!

Vrijdag onze laatste dag voor onze welverdiende vakantie! Geniet ervan samen!

Tip: sportieve kledij mag een hele week aan behalve op donderdag ;-)

Sportieve groetjes,

juf Debby

2019-10-20 10:15:50

Beertjes :: Onze kabouterweken

2 weken geleden zagen we plots in onze kring kleine voetstapjes en een kaboutermuts. We veranderen onze klas in een kabouterbos, waar onze kabouters aan de slag gingen. Ze maakten lekkere gerechtjes klaar in onze kabouterpaddestoel, experimenteerden met herfstvruchten, maakten weggetjes van paddestoel naar paddestoel,... In het bos gingen we volop bewegen, hersftvruchten zoeken voor kabouter Pim, takjes zoeken om muziek te maken en bladeren zoeken om te knutselen. Wat vonden we mooie schatten in het bos! Net zoals de kabouters kregen we ook te maken met regen en hebben we geschuild onder de grote bomen. Ook onze klasbeer zat op een ochtend helemaal nat in onze klas. Hij had geen jas aan en had geen paraplu bij. We droogden beer af en vertelden hem wat hij best kan doen als het regent. In de turnzaal speelden we een tikspel en deden een kabouterparcour.

Volgende maandag maken we als slot een mooie herfstwandeling. Woensdag stappen/lopen we rondjes in het bos tijdens de sponsortocht, samen met alle kleuters. Jullie mogen zeker en vast komen supporteren. Op donderdag komt de schoolfotograaf individuele foto's maken van onze beertjesklas en vrijdag is ons laatste dagje met 5 kleuters, want na de herfstvakantie verwelkomen we nieuwe beertjes.

Fijn weekend

Juf Jessie

2019-10-19 15:28:38

Algemeen :: verkeerssituatie 23-25 oktober 2019

In bijlage vind je de nieuwsbrief in verband met de verkeerssituatie rondom de school.

Vanaf woensdag is er een grote wijziging, lees de richtlijnen aandachtig.

Dank u wel voor het begrip!

Het Carolusteam

2019-10-18 11:50:13

Algemeen :: sponsortocht

Beste ouders, grootouders, sympathisanten,

Voor onze sponsortocht zijn we op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij het begeleiden van de kinderen.
In bijlage vinden jullie een invulformulier. Alvast bedankt.

2019-10-16 10:35:04

Algemeen :: gezinsviering

In bijlage vinden jullie de uitnodiging voor de gezinsviering.

2019-10-14 09:46:35

6lj :: vormsel

De inschrijvingen voor de vormsel catechese worden afgesloten.
Indien nodig kan je de verantwoordelijken voor de catechese bereiken op catechese@parochie-puurs.be.

Met vriedelijke groeten,
namens de verantwoordelijken van de catechese

2019-10-08 08:42:55

Beertjes :: grootoudersfeest

Beste ouders, grootouders,

Elk jaar zetten we eind oktober onze grootouders in de bloemetjes op het grootoudersfeest.  Door de wegenis- en rioleringswerken die momenteel aan de gang zijn, stellen we het feest uit en vieren we onze grootouders op woensdag 18 december. We hopen dat dan zaal "familieheem" terug bereikbaar zal zijn.

Wij hopen op jullie begrip.

Vriendelijke groeten,

het kleuterteam van Carolus