LaatSTE NIEUWSBERICHTEN

1lj :: Toets rekenen blok 1

U zal in de agenda de eerste toets van rekenen gepland zien staan. Hoe ga ik hiervoor te werk?

De toetsen van rekenen worden opgedeeld per leerdomein (getallenkennis en bewerkingen - G/B; meetkunde - MK; metend rekenen - MR). Telkens er een toets wordt opgegeven, zullen de leerlingen ook enkele oefenblaadjes mee krijgen naar huis. Deze zijn vrijblijvend te maken, maar geven wel een goed beeld weer van welke oefeningen er op de toets zullen komen. Op deze bladen vinden jullie ook steeds in een kader (vaak bovenaan het blad) de leerstof terug. Op deze manier hoeven de leerlingen niet steeds hun werkboeken over en weer te nemen.

Ook op Scoodle Play staan oefeningen klaar indien de leerlingen hierop willen oefenen.

Groetjes,

juf Rebecca

2021-09-21 16:48:40

Algemeen :: plooifolder CLB

In bijlage vindt u de plooifolder van "Het CLB helpt."

Vriendelijke groeten,

2021-09-20 16:12:00

1lj :: folder CLB

In bijlage vindt u de folder van CLB Het Kompas.

Vriendelijke groeten,

het team van Sint-Carolus

2021-09-20 16:05:23

2lj :: Taak WO kabas

vandaag hebben de leerlingen een taakje via de website kabas: www.kabas.be.

De verdere inloggegevens kleven onderaan in hun agenda. Nadat ze zijn ingelogd zien jullie onderaan in het midden een tekening van een 'kabas' (een boekentas). Hier kunnen ze op klikken en zo verschijnen er verschillende taakjes. Vooral het taakje 'oefentoets' is handig ter voorbereiding voor komende woensdag.

Groetjes,

juf Anneleen

2021-09-20 15:40:08

Eikevliet :: Ontbijt op 3 oktober

Wie nog graag een bestelling plaatst voor ons ontbijt mag dit deze week nog doen.

Dankjewel,

2021-09-20 14:36:29

Algemeen :: opvang in herfst-en kerstvakantie

2021-09-20 10:00:46

2lj :: Briefje toets WO

Lieve ouders,

in de agenda kleeft het briefje van de taaltoets voor komende maandag. MAAR er zit ook een briefje TUSSEN onze agenda voor een toets WO komende woensdag.

Ook hebben we onze code van SCOODLEPLAY in de agenda gekleefd.

Prettig weekend!

Juf Anneleen

2021-09-17 13:53:26

2lj :: Huistaak WO

Lieve ouders,

vanavond gaan jullie in onze agenda het volgende zien staan: WO pagina 24 maken.

Deze huistaak maken de leerlingen in het werkboekje 'Welkom' dat in de huistakenmap zit.

Voor oefening 4 in verband met de plattegrond moeten ze even in hun boekje kijken op pagina 14.

Nog een fijne werkdag!

Juf Anneleen

2021-09-16 12:04:11

visjes :: kriebelalarm

In de klas van jullie zoon/dochter zijn luizen gesignaleerd. Willen jullie thuis de haren nakijken en eventueel behandelen?
De infobrochure in bijlage kan jullie hiervoor verder helpen.

Alvast bedankt,
het kriebelteam