Wist je datjes

Beetje bij beetje een nieuwe school.

Tijdens de laatste weken van de grote vakantie was er al heel wat beweging op onze school te zien. Deze vakantie eens geen leerkrachten die al ijverig bezig waren maar werkmannen die de klassen van de oude blok aan het strippen waren. Zo gingen de plafonds eruit voor een nieuw exemplaar en werd alles van de muren gehaald zodat alles opnieuw bepleisterd en geschilderd kon worden. De laatste 2 weken waren het alle hens aan dek om de school spik en span te maken om zo al onze kapoenen terug te kunnen ontvangen.

Op 7 september zijn op onze school opnieuw grote werken gestart. Zo krijgen zowel de kleuters als de lagere school een heel nieuwe speelplaats.

De graafwerken gingen vlot vooruit want op slechts enkele dagen was er van de kleuterspeelplaats niet veel meer te herkennen. Nieuwsgierige gezichtjes stonden al snel te kijken naar wat er allemaal te gebeuren stond.

Als alles goed gaat zou tegen 16 oktober de nieuwe kleuterspeelplaats getest kunnen worden door al die kleine lieve sloebertjes.

Daarna gaat de volgende fase van start! Wordt vervolgd…